Kukkaterapia

Kukkaterapian (the healing herbs of Edward Bach) kehitti 1930 luvulla englantilainen lääketieteen tohtori Edward Bach. Hän oli myös kirurgi, bakterologi ja homeopaatti.

Hän havaitsi, että fyysisen kehon lisäksi on pystyttävä vaikuttamaan myös ihmisen tunne-elämään ja suhteeseen omaan itseensä. Hän kehitti tämän hoitomenetelmän, jossa käytetään luonnon kasvien ja puiden energiaa hyväksi, kuten homeopatiassakin.

Ihmisen keho kykenee parantamaan itse itsensä.

Kukkatipat vahvistavat kehon omia parantumisenergioita ja auttavat vapautumaan erilaisten Elämän iloa häiritsevien tunteiden vaikutuksista.

Tri Bach luokitteli tunnetilat seuraavasti: pelko, epävarmuus, välinpitämättömyys, yksinäisyys, vaikutusalttius, epätoivoisuus ja ylihuolehtivaisuus.

Kukkaterapia vahvistaa iloa, elämänvoimaa, tahdonvoimaa, se selkeyttää ja harmonisoi elämää. Tässä hoitomenetelmässä ei ole sivuvaikutuksia, eikä haittavaikutuksia minkään muun hoitomenetelmän kanssa. Kukkaterapia sopii hyvin myös lapsille ja eläimille.

Käyttäminen on helppoa: valitsen yleensä 3-8 eri ainetta kukkauutteista, joista sekoitan lähdeveteen käyttöpullon. Tätä sekoitusta voi käyttää esim. 2 viikkoa tai kuukauden. Tippoja otetaan esim. 2*4 tippaa/päivä sisäisesti lasilliseen vettä sekoitettuna.

Valmistan henkilökohtaisia kukkatippasekoituksia sekä mm. Enkelitippoja.

Teen kukkaterapiaa myös lemmikkieläimille.

"EI OLE PARANEMISTA ILMAN ASENTEEN MUUTOSTA, MIELENRAUHAA JA SISÄISTÄ ONNEA" -Edward Bach